Altijd verse seizoensbloemen in huis.

Abonnementsbloemen gratis thuisbezorgd.

Inclusief gratis tijdloze passende vaas.

Vaste bezorgtijden, dus eenvoudig in te plannen.

Bloemen abonnement cadeau

Het bloemenabonnement van Bloemen van Blok | Flexibel en gemakkelijk

Ben je opzoek naar een origineel cadeau? Geef een bloemenabonnement cadeau! Met het bloemenabonnement van Bloemen van Blok laat je wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bloemen bij iemand bezorgen.

Het bloemenabonnement van Bloemen van Blok is flexibel en eenvoudig op te zeggen. Dus vind je dat je nu wel genoeg bloemen cadeau hebt gedaan? Doe ons een berichtje via WhatsApp en wij zetten het abonnement voor je stop.

Op donderdagavond tussen 18:00 uur en 20:00 uur bezorgen wij voor jou een super verse bos bij degene die jij wilt verrassen. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker, zijn elke keer anders en het formaat van het boeket bepaal jij helemaal zelf. Wat nog meer de voordelen van een bloemenabonnement zijn en hoe een bloemenabonnement bij ons werkt, lees je allemaal op deze pagina.

Bloemen abonnement cadeau. Waarom Bloemen van Blok?

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Bepaal zelf tot wanneer je het abonnement cadeau geeft.

Gratis vaas bij het afsluiten van je abonnement. 

Gratis bezorging op donderdagavond. 

Bloemenabonnement: geef de mooiste plukboeketten cadeau.

Wanneer je er voor kiest om een bloemen abonnement cadeau te geven, ontvangt degene die jij wilt verrassen iedere keer weer een prachtig plukboeket. Onze boeketten bestaan altijd uit bloemen met lange stelen. Wel hebben deze stelen verschillende lengtes, zo komen de bloemen op de vaas wat meer tot 'leven'.

Wij gebruiken altijd bloemen van het seizoen, rechtstreeks van de kweker en wij zorgen er voor dat de boeketten altijd anders zijn. Ontvang je de ene keer een bont plukboeket, dan bestaat het volgende boeket uit blauwe en roze bloemen. En weer een boeket verder ontvang je misschien wel een boeket met alleen maar witte bloemen.

Geef bloemen cadeau rechtreeks van de kweker

Wij vinden het belangrijk dat de bloemen van jouw abonnement lang blijven staan. Daarom kiezen wij voor onze abonnementen voor bloemen van de beste kwekers. Het blijft natuurlijk een versproduct, maar door voor de beste kwekers te kiezen zullen de bloemen minimaal 7 dagen mooi blijven, maar waarschijnlijk wel wat langer.

Wat ook in het voordeel is van de levensduur van onze bloemen in ons bloemenabonnement, is dat de bloemen zo snel mogelijk vanaf de kweker op de vaas terecht komen. De bloemen voor de abonnementen komen namelijk donderdagochtend bij ons binnen, in de middag maken wij er boeketten van en in de avond staan de bloemen al op de vaas.

Bloemen abonnement cadeau: keus uit drie verschillende maten

Bloemenabonnement klein

Bloemen abonnement klein

€ 17,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement klein bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Tien stelen, een mooie bos die niet misstaat in de huiskamer. 

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Bloemenabonnement middel

Bloemen abonnement middel

€ 22,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement middel bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Vijftien stelen, het meest gekozen boeket.

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Bloemenabonnement groot

Bloemenabonnement Groot

€ 27,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement groot bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Maar liefst twintig stelen, een prachtig boeket.

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Een flexibel abonnement

Een voordeel van ons bloemenabonnement is dat het flexibel is: je kunt het pauzeren of opzeggen wanneer je maar wilt. Gaat de ontvanger van jouw cadeau op vakantie en wil je daarom liever geen bloemen versturen? Logisch, stuur ons een bericht via WhatsApp en wij regelen het voor je.

Wanneer jij vindt dat de ontvanger genoeg bloemen heeft ontvangen, stuur je ons een berichtje via WhatsApp en wij zetten het abonnement voor je stop.

Gratis vaas bij het afsluiten van het abonnement

Wanneer je er voor kiest om een bloemen abonnement cadeau te doen, leveren wij bij het eerste boeket een gratis bijpassende vaas. Zo ben je er zeker van dat de ontvanger maximaal van de bloemen kan genieten, omdat de bloemen in het vervolg altijd goed op te vaas passen. 

Natuurlijk is een bijpassende vaas ideaal, maar de ontvanger moet de bloemen nog wel zelf schikken. Om hem of haar daar bij te helpen, hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Gratis bezorging op donderdagavond

Wij bezorgen onze abonnementen altijd op donderdagavond tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Heb je gekozen voor een tweewekelijks abonnement, dan bezorgen wij het boeket op donderdag in de oneven weken. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat het boeket altijd anders is als de vorige keer. Bovendien blijft het voor iedereen zo een verrassing hoe het boeket er uit gaat zien.

Het betalen van het bloemenabonnement

Het eerste boeket van je abonnement betaal je met Ideal, door het formaat van jouw keus toe te voegen aan je winkelwagen. De volgende boeketten betaal je doormiddel van een automatische incasso.

Om de automatische incasso in te stellen, zullen wij je vragen om een cent naar ons over te maken. Wij sturen je daarom een e-mail met daarin een link.

Het bedrag zal vervolgens van je rekening worden afgeschreven op de maandag of dinsdag na de donderdag dat je het boeket ontvangen hebt.