Altijd verse seisoensbloemen

€ 4.95 bezorgkosten

Boeketten vanaf € 16.50

Voor 12:00u besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen laten bezorgen in Zwolle-Zuid

Bloemen laten bezorgen in Zwolle-Zuid? Maak een keus uit onze 9 plukboeketten. Ga voor de kleine variant, het meest verkochte medium formaat of pak extra uit door voor het grootste boeket te kiezen. Wil je vandaag nog bloemen bestellen en laten bezorgen Zwolle-Zuid? Als je voor 12:00 uur bestelt, dan bezorgen wij jouw boeket vandaag nog in de Zwolle-Zuid.

Kies een van de mooie plukboeketten in onze webshop. Voeg een persoonlijk kaartje toe, vul je gegevens in en betaal direct veilig online of kies voor betaling achteraf.

Boeket bloemen bezorgen in Zwolle-Zuid

Met een ruim assortiment van prachtige boeketten, is er altijd wel een geschikt boeket te vinden voor elke gelegenheid. Kies bijvoorbeeld een prachtig wit met roze boeket voor de geboorte van een dochter. Of een plukboeket in de kleuren blauw en wit voor de geboorte van een zoon. Een van onze bonte boeketten doet het altijd goed als er iets te vieren valt of als je zomaar iemand wilt verrassen met een prachtig boeket. Een boeket met wit en groene bloemen doet het altijd goed wanneer de gelegenheid iets minder positief is en je graag je medeleven wilt laten blijken. Wil je graag dat wij vandaag nog een boeket voor jou gaan bezorgen in Zwolle-Zuid? Bestel je boeket dan voor 12:00 uur!

Bloemen bezorgen Moederdag

Bloemist in Zwolle

De bloemen in Zwolle-Zuid bezorgen wij vanuit onze bloemenwinkel in Zwolle. Je vind onze winkel vol met de mooiste boeketten en hipste binnenplanten in de wijk Assendorp, aan de Assendorperstraat. Wil je meer weten over onze bloemenwinkel in Zwolle? Neem dan een kijkje op onze speciale pagina over deze winkel.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Bloemenabonnement bezorgen in Zwolle-Zuid

Heb je al gehoord over ons bloemenabonnement? Want naast dat wij losse boeketten bezorgen in Zwolle-Zuid, kun je ook bij ons terecht voor een bloemenabonnement.

Op onze speciale pagina over abonnementen lees je er alles over. Zo lees je wat voor jou de voordelen zijn, op elke avond wij bezorgen en welke boeketten je kunt verwachten.

Het bloemenabonnement wordt ook steeds vaker gebruik om cadeau te doen. Bijvoorbeeld op een verjaardag, bij het aangaan van een huwelijk of bij het vieren van een andere bijzondere gebeurtenis.

Bloemen bezorgen in Zwolle-Zuid. Waarom Bloemen van Blok?

Bloemen van Blok is nieuw, maar ervaring met de mooiste boeketten hebben wij al veel langer. Al meer dan 25 jaar verkopen wij bloemen in bloemenwinkels in en rondom Hattem. Door die jarenlange ervaring weten wij inmiddels wel de mooiste bloemen te kiezen en de mooiste boeketten voor je samen te stellen.

Wat bovendien in je voordeel is, is dat wij de gehele bestelling zelf uitvoeren: vanaf het inkopen van de bloemen tot aan het bezorgen van je boeket. Om de boeketten zo mooi en vers mogelijk te maken, kopen wij de bloemen rechtstreeks in bij de kwekers of op de veilingen van Royal Flora Holland. Onze vakbekwame medewerksters maken vervolgens van deze verse bloemen, de mooiste boeketten. Onze bezorgers bezorgen uiteindelijk jouw boeket en eventueel de gewenste extra's, op het door jou opgegeven adres. Uiteraard ontvang jij als besteller een bevestiging per e-mail van deze bezorging.

Best verkochte plukboeketten van Bloemen van Blok in Zwolle.

Wij vinden al onze boeketten even mooi, hopelijk vind jij dat ook. Om de keus wat makkelijker voor je te maken, zie je hieronder de boeketten die anderen het meest hebben gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 16,50

Boeket Esmee

Vanaf € 16,50

Boeket Norah

Vanaf € 16,50

Bloemen bezorgen Zwolle-Zuid: extra opties

Wij bezorgen al sinds jaar en dag bloemen in Zwolle-Zuid. Regelmatig worden de boeketten voorzien van iets extra's in de vorm van een kaartje, een heerlijk zachte knuffel of een echte Tony's Chocolonely chocolade reep, de grote variant natuurlijk. Wil je zeker weten dat de bos bloemen in een mooie passende vaas worden gezet? Dan is het ook mogelijk om een bijpassende vaas te bestellen.

Wil je bloemen bestellen met een extraatje? Dan kan dat direct bij jouw bestelling. Nadat je een boeket hebt gekozen kom je automatisch op de pagina met extra's. Leef je uit!