Altijd verse seisoensbloemen

Een passend boeket voor elke gelegenheid

Met wenskaart of presentje mogelijk

Voor 12:00u besteld, vandaag nog bezorgd

Bloemen bezorgen Isala ziekenhuis Zwolle

Iemand in het ziekenhuis een hart onder de riem steken? Kies een van onze 9 plukboeketten. Ga voor de kleine variant, het meest verkochte medium formaat of pak extra uit door voor het grootste boeket te kiezen. Wil je vandaag nog bloemen bestellen en laten bezorgen Isala ziekenhuis Zwolle? Als je voor 12:00 uur bestelt, dan bezorgen wij jouw boeket vandaag nog in de Isala Klinieken.

Kies een van de mooie plukboeketten in onze webshop. Voeg een persoonlijk kaartje toe, vul je gegevens in en betaal direct veilig online of kies voor betaling achteraf.

Boeket bloemen bezorgen ziekenhuis Isala in Zwolle.

Met een ruim assortiment van prachtige boeketten, is er altijd wel een geschikt boeket te vinden voor elke gelegenheid. Kies bijvoorbeeld een prachtig wit met roze boeket voor de geboorte van een dochter. Of een plukboeket in de kleuren blauw en wit voor de geboorte van een zoon. Een van onze bonte boeketten doet het altijd goed als er iets te vieren valt of als je zomaar iemand wilt verrassen met een prachtig boeket. Een boeket met wit en groene bloemen doet het altijd goed wanneer de gelegenheid iets minder positief is en je graag je medeleven wilt laten blijken. Wij bezorgen regelmatig bloemen in het Isala ziekenhuis dus we kennen onze weg daar inmiddels. De boeketten worden altijd op de juiste afdeling bezorgd.

Bloemen bezorgen Moederdag

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Bloemen bezorgen Isala Zwolle: Tips

Bloemen bezorgen in het ziekenhuis werkt net iets anders als bijvoorbeeld bloemen bezorgen op een woonadres. Omdat wij regelmatig bloemen in het ziekenhuis mogen bezorgen, weten wij inmiddels goed de weg in het ziekenhuis.

Als wij bloemen bezorgen in het ziekenhuis, dan moeten wij deze bloemen bij de receptie van het ziekenhuis afgeven. Zij nemen contact op met de juiste afdeling en vervolgens worden de bloemen door iemand van de afdeling opgehaald bij de receptie. Het is daarom belangrijk dat je bij het bestellen van de bloemen zoveel mogelijk informatie invult, hoe groter de kans dat de bloemen snel op de juiste afdeling terecht komen. Denk hierbij aan de juiste namen van de ontvanger. Maar ook aan de vleugel, welke afdeling en welke kamer de ontvanger ligt.

Wij bezorgen natuurlijk het liefst zoveel mogelijk bloemen. Toch is het goed om je af te vragen voor je gaat bestellen, of op de afdeling waar de ontvanger ligt, wel bloemen zijn toegestaan. Zo is het in sommige gevallen niet mogelijk om bloemen te laten bezorgen op de intensive care.

Waarom Bloemen van Blok de bloemen laten bezorgen in het Isala ziekenhuis?

Bloemen van Blok is nieuw, maar ervaring met de mooiste boeketten hebben wij al veel langer. Al meer dan 25 jaar verkopen wij bloemen in bloemenwinkels in en rondom Hattem. Door die jarenlange ervaring weten wij inmiddels wel de mooiste bloemen te kiezen en de mooiste boeketten voor je samen te stellen.

Wat bovendien in je voordeel is, is dat wij de gehele bestelling zelf uitvoeren: vanaf het inkopen van de bloemen tot aan het bezorgen van je boeket. Om de boeketten zo mooi en vers mogelijk te maken, kopen wij de bloemen rechtstreeks in bij de kwekers of op de veilingen van Royal Flora Holland. Onze vakbekwame medewerksters maken vervolgens van deze verse bloemen, de mooiste boeketten. Onze bezorgers bezorgen uiteindelijk jouw boeket en eventueel de gewenste extra's, op het door jou opgegeven adres. Uiteraard ontvang jij als besteller een bevestiging per e-mail van deze bezorging.

Best verkochte plukboeketten van Bloemen van Blok in Zwolle.

Wij vinden al onze boeketten even mooi, hopelijk vind jij dat ook. Om de keus wat makkelijker voor je te maken, zie je hieronder de boeketten die anderen het meest hebben gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 16,50

Boeket Esmee

Vanaf € 16,50

Boeket Norah

Vanaf € 16,50

Bloemen bezorgen ziekenhuis: extra opties

Wij bezorgen al jaar en dag bloemen in het Isala ziekenhuis. Regelmatig worden de boeketten voorzien van iets extra's in de vorm van een kaartje, een heerlijk zachte knuffel of een echte Tony's Chocolonely chocolade reep, de grote variant natuurlijk. Wil je zeker weten dat de bos bloemen in een mooie passende vaas worden gezet? Dan is het ook mogelijk om een bijpassende vaas te bestellen.

Wil je bloemen bestellen met een extraatje? Dan kan dat direct bij jouw bestelling. Nadat je een boeket hebt gekozen kom je automatisch op de pagina met extra's. Leef je uit!