Kies voor gemak en voor kwaliteit: het bloemenabonnement van Bloemen van Blok

Wil je iedere week of om de twee weken genieten van een prachtig boeket? Kies dan voor ons bloemenabonnement. Wij bezorgen het abonnement in Hattem, Wezep en in Zwolle. 

Verse bloemen, veel variatie

Wij stellen de boeketten van onze bloemenabonnementen samen met verse bloemen. Deze bloemen kopen wij rechtstreeks bij de beste kwekers of op de bloemenveiling in Aalsmeer.

Bij het inkopen van de bloemen houden wij rekening met de bloemen die wij de weken er voor gekocht hebben. Zo kunnen wij jou een bloemenabonnement bieden met veel variatie.

Ontvang een gratis vaas bij je eerste boeket 

Omdat wij het belangrijk vinden dat jouw boeket mooi op de vaas staat, krijg je een bijpassende vaas cadeau wanneer je een abonnement bij ons afsluit. 

Flexibel abonnement in drie verschillende maten

Wij bieden het bloemenabonnement aan in drie verschillende maten:

  • Klein, € 17.50
  • Middel, € 22.50
  • Groot, € 27.50

Deze prijzen zijn inclusief het bezorgen van het boeket. 

Je kunt het abonnement heel erg makkelijk tijdelijk stopzetten of opzeggen. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via de mail: info@bloemenvanblok.nl of via whatsapp: 038 338 08 60.

Bezorging op donderdag tussen 18:00 uur en 20:00 uur

Wij bezorgen jouw bloemenabonnement altijd op donderdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur. In de ochtend krijgen wij de verse bloemen binnen, in de middag maken wij er verse boeketten van en in de avond bezorgen wij dus de boeketten. Simpel toch? Komt de donderdagavond jou nou echt niet uit en wil je wel heel graag gebruik maken van ons bloemenabonnement? Neem dan gerust contact met ons op, dan vinden wij samen vast wel een passende oplossing.