Altijd verse bloemen

Groot aanbod binnenplanten

Groot aanbod buitenplanten

Tevreden klanten

Home » Bloemen van Blok, bloemist in Ommen

Bloemist Ommen | Bloemen van Blok

Al meer dan 25 jaar de bloemist in Ommen

Op zoek naar een bloemist in Ommen? In Ommen vind je ons al meer dan 25 jaar aan de Markt. Je kunt bij ons terecht voor snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten. Uiteraard kunnen wij je ook helpen aan een mooie vaas voor je boeket, of een bijpassende pot voor je plant.

Steeds meer snijbloemen kopen wij rechtstreeks bij de kweker. Hierdoor zijn de bloemen verser en kunnen wij een nog groter assortiment bieden. Voor jou heeft dit als voordeel dat je mooie bloemen bij ons kunt kopen die extra lang bij je op de vaas staan.

Ook onze planten komen steeds vaker rechtstreeks bij de kweker vandaan. Dat geldt zowel voor de binnen planten als voor de buitenplanten. De planten zijn hierdoor supervers en gaan daardoor zeker langer mee dan gemiddeld.

Heb je in het voorjaar en in de zomer trouwens onze grote stoep in Ommen al eens gezien? Als je door Ommen loopt dan is het bijna niet te missen: heel veel mooie en verschillende planten voor buiten. Een lust voor het oog. En het mooie is, ze zijn gewoon allemaal te koop! Bloemen van Blok, de bloemist in Ommen, was eerst bekend onder Fleurcentrum Blok.

Bloemen en planten voor binnen en buiten.

Je kunt bij ons terecht voor snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Uiteraard vind je bij ons ook het nodige glaswerk en verschillende potten voor alle planten.

Snijbloemen kun je bij ons per stuk kopen, maar natuurlijk staan er ook altijd mooie boeketten voor je klaar. Bovendien zorgen wij altijd voor een aanbieding op de stoep, met roosjes, tulpen of zonnebloemen. Afhankelijk van het seizoen.

Binnenplanten vind je bij ons in alle soorten en maten. Van bloeiend tot groene planten en van staande planten tot mooie hangende binnenplanten.

Heel het jaar door kunnen wij je ook helpen aan de mooiste planten voor buiten. Wij zijn natuurlijk geen volwaardig tuincentrum, maar de mooiste en meest gangbare planten voor buiten kun je zeker bij ons vinden.

Bloemen rechtstreeks van de kweker.

Waar eerder altijd standaard de bloemen van de bloemenveiling werden gehaald, halen wij tegenwoordig steeds meer bloemen rechtstreeks bij de kweker. Daardoor ontwijken we natuurlijk de groothandel en  voorkomen we dat de bloemen langer op de veiling staan dan nodig is. Voor jou heeft dit dus als voordeel dat de bloemen verser zijn waardoor je er langer van kunt genieten.

Ook de planten bestellen wij steeds vaker rechtstreeks bij de kweker. Voordeel is dat de keus groter is waardoor wij een breder assortiment kunnen bieden. Uiteraard geld voor deze planten ook dat ze verser zijn, waar door jij er uiteindelijk langer van kunt gaan genieten.

Kwaliteit is voor ons belangrijk, maar de prijs ook. Wij vinden dat iedereen een bloemetje moet kunnen kopen, voor een aanvaardbare prijs. Daarom houden wij dus bij het inkopen naast de kwaliteit ook zeker de prijs goed in de gaten.

Waar kun je ons vinden in Ommen?

De adresgegevens van onze vestiging in Ommen zijn:

Fleurcentrum Blok
Markt 20 A
7731 DB
Ommen
0529-455624
Ommen@fleurcentrumblok.nl

Bloemist Ommen: Openingstijden van onze bloemenwinkel in Ommen.

In Ommen kun je 6 dagen per week terecht in onze bloemenwinkel. Op zondag zijn wij altijd gesloten en op nationale feestdagen vieren wij ook een feestje mee. Op maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom.

  • Ma: 08:30 uur - 18:00 uur
  • Di: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Wo: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Do: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Vr: 08:30 uur - 20:00 uur
  • Za: 08:00 uur - 18:00 uur

Sparen voor bloemen en planten.

Sparen voor bloemen en planten. Wie wil dat nou niet? Voor elke euro die je bij ons besteed, krijg je van ons een punt. Heb je een bepaald aantal punten bereikt, dan kun je iets moois uitkiezen. Maar je kunt natuurlijk ook nog doorsparen zodat je cadeau groter wordt.

Omdat wij gebruik maken van het spaarsysteem van Piggy, is het voor jou heel gemakkelijk om mee te sparen. Het kan namelijk heel eenvoudig met behulp van een app op je telefoon. De app is heel overzichtelijk. Zo weet je altijd hoeveel punten je hebt, waar je voor kunt sparen en hoelang je nog moet sparen voor dat ene cadeautje. Niet zo handig met de telefoon? Dan is er altijd nog het fysieke pasje!

Wil je precies weten waar je voor spaart? Dat vind je op onze pagina over sparen!

Best verkochte boeketten van Bloemen van Blok

Als bloemist in Ommen, mogen wij elke dag veel boeketten bezorgen. Hieronder zie je de boeketten die het meest door onze klanten worden gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 16,50

Boeket Esmee

Vanaf € 16,50

Boeket Norah

Vanaf € 16,50

Bloemen laten bezorgen in Ommen doe je met Bloemen van Blok

Van een mooi plukboeket tot een traditioneel boeket, bloemen bestellen en laten bezorgen door Bloemen van Blok is altijd een goed idee. Meerdere malen per week kopen wij voor jou de mooiste bloemen. Dat doen we rechtstreeks bij de kweker, of op de bloemenveiling in Aalsmeer. Daarbij nemen wij altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs als uitgangspunt.

Heb je op onze website een mooi boeket gevonden? Rond je bestelling dan af voor 12:00 uur, dan kunnen wij vandaag nog iemand namens jou verrassen met een prachtig boeket.