Geef bloemen en planten cadeau

Onbeperkt geldig

Goed te bewaren kaart

In meerdere keren te besteden

Cadeaukaart | Bloemen van Blok

Geef bloemen cadeau met onze eigen cadeaukaart

Bloemen of planten cadeau geven? Dat kan heel erg simpel met de cadeaukaart van Bloemen van Blok. De cadeaukaart kun je besteden bij al onze fysieke bloemenwinkels. Deze winkels vind je in Nunspeet, Ommen, Wezep en Zwolle. Je vindt er altijd een vers en groot aanbod van snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten. En uiteraard hebben wij voor elke plant een passend potje en voor elke snijbloem een passende vaas.

Cadeaukaart | Onbeperkt geldig en in meedere keren te besteden

Wij vinden dat het met een cadeaukaart altijd feest moet zijn. Daarom is onze cadeaukaart onbeperkt geldig.

Wat het feest nog groter maakt, is dat je de kaart in meerdere keren kunt besteden. Zo kun je als ontvanger van de cadeaukaart extra vaak genieten van verse bloemen en planten. Doordat wij de pas eenvoudig af kunnen waarderen door de pas te scannen, blijft de pas er altijd goed uitzien. Online kun je dan eenvoudig het saldo checken dat je na een aankoop eventueel nog op je pas hebt staan. Makkelijk, toch?

Bloemenwinkels Bloemen van Blok

Zoals hierboven geschreven kun je je cadeaukaart verzilveren in al onze bloemenwinkels. Om je het makkelijker te maken hebben wij hieronder al onze vestigingen voor je op een rijtje gezet, met de juiste adresgegevens erbij. Wil je nog meer informatie over de vestigingen, dan kun je op de naam van de vestiging klikken.

 

Bloemen van Blok - Nunspeet

Harderwijkerweg 19
8071 EM Nunspeet
0341 - 252429

Bloemen van Blok - Ommen

Markt 20 A
7731 DB Ommen
0529-455624

Bloemen van Blok - Wezep

Meidoornpassage 11
8091 KS Wezep
038-3380860

Bloemen van Blok - Zwolle

Assendorperstraat 98
8012 CC Zwolle
038-4230493

Een cadeaukaart kopen.

De cadeaukaarten kun je alleen kopen in een van onze bloemenwinkels. Online kun je ze helaas niet kopen. Ook het inleveren van de kaarten kan alleen in onze fysieke winkels.