Altijd verse bloemen

Plukboeketten vanaf € 14.50

Abonnementen vanaf € 17.50

7 dagen versgarantie 

Bloemen bezorgen voor Moederdag

Verras je moeder met een plukboeket of met een bloemenabonnement

Elke tweede zondag van mei is het weer zover: Moederdag. Verras je moeder dit jaar met een geweldig mooi plukboeket. Een boeket vol verschillende bloemen in allemaal verschillende kleuren. Kies een van onze 9 plukboeketten en laat bloemen bezorgen op de zaterdag voor moederdag. Ga voor ons kleinste boeket, het meest verkochte medium formaat of pak juist met moederdag extra uit door voor het grootste boeket te kiezen. 

Omdat wij na een drukke week ook graag willen genieten van Moederdag, bezorgen wij alleen op de zaterdag voor Moederdag. Gelukkig maakt dat het boeket niet minder mooi en de ervaring leert dat de moeders net zo enthousiast reageren.

Kies een van de vrolijke plukboeketten in onze webshop. Voeg een persoonlijk kaartje toe, vul je gegevens in en betaal direct veilig online of kies voor betaling achteraf.

Bloemen laten bezorgen voor Moederdag is natuurlijk heel erg leuk en wij doen het heel erg graag voor je, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je er ook nog iets bij wilt laten bezorgen. Geen probleem, ook dat verzorgen wij graag voor je. Dat kan een vaas zijn, zodat je zeker weet dat de bloemen bij je moeder mooi op de vaas staan. Maar het kan net zo goed een reep Tony Chocolonely zijn, omdat de moeder gek is op chocolade of misschien juist je vader wel.

Na het kiezen van je boeket kom je automatisch terecht op de pagina met alle extra's. Leef je uit en maak je verrassing compleet.

Bloemen bezorgen voor Moederdag? Kies voor een plukboeket.

Bloemen laten bezorgen op Moederdag? Verras je moeder dan met een van onze plukboeketten: boeketten met lange stelen en met veel verschillende bloemen. Wij geven je altijd de keus uit 9 boeketten die prima passen bij het seizoen waar wij ons in bevinden. Bij elke boeket heb je dan weer de keus uit 3 verschillende maten.

  • Klein: € 17,50
  • Middel: € 23,50
  • Groot: € 28,50

Bloemen op Moederdag geef je meestal omdat je blij bent met je moeder. Een bont boeket is dan een boeket dat daar dan heel erg goed bij past. Lekker veel bloemen, lange stelen en veel verschillende kleuren. Wellicht is boeket Tess een goed idee. Ook boeket Esmee wordt vaak gekozen als het om Moederdag gaat.

Is dit jaar Moederdag iets minder vrolijk als anders? Dan is boeket Anna een goede optie. Boeket Anna is een rustig boeket dat bestaat uit witte en groene bloemen. Zo kun je toch op een gepaste manier aan je moeder laten weten dat je aan haar denkt.

 

Bloemen bezorgen voor Moederdag, waarom Bloemen van Blok?

De mooiste plukboeketten.

Bloemen bezorgen op Moederdag (zondag).

Bloemen van de beste kwekers.

Klantvriendelijk en persoonlijk.

Eenvoudige communicatie via WhatsApp

Meer dan 20 jaar ervaring in de bloemen.

Best verkochte plukboeketten van Bloemen van Blok

Hierboven kon je al kort lezen welke boeketten wij het leukst vinden om met Moederdag voor je te bezorgen. Om de keus nog wat makkelijker te maken, zie je hieronder de boeketten die voor alle gelegenheden het meest door onze klanten worden gekozen. Dus ook voor Moederdag. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 14,50

Boeket Esmee

Vanaf € 14,50

Boeket Norah

Vanaf € 14,50

Bloemen bezorgen Moederdag: het bloemenabonnement.

Bloemen doen het op Moederdag altijd goed, want wat is het toch geweldig om je moeder te verrassen met een heerlijke bos bloemen.

Wat misschien nog wel leuker is, is het cadeau doen van een bloemenabonnement. Zo zet je je moeder niet een keer, maar meerdere malen in het zonnetje. Elke keer met een heel ander boeket. Daar wordt toch iedere moeder blij van?

Voordeel van ons bloemenabonnement is dat het flexibel is; je kunt het eenvoudig stop zetten. Zo kun je dus heel gemakkelijk bepalen hoe vaak je moeder een boeket van jou zal ontvangen.

Hieronder hebben wij kort de belangrijkste kenmerken van ons bloemenabonnement weergegeven. Wil je weten hoe ons abonnement precies werkt en wat de kosten zijn, klik dan hier.

Normaal gesproken bezorgen wij ons abonnementen altijd op donderdagavond. Is jouw abonnement een cadeau voor Moederdag, dan bezorgen wij uiteraard het eerste boeket van het abonnement op de zaterdag voor Moederdag. De volgende boeketten bezorgen wij dan wel op donderdagavond tussen 18:00 uur en 20:00 uur.

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Gratis bezorging op donderdagavond.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Eenvoudig op pauze te zetten wanneer je op vakantie bent.

Gratis vaas bij het afsluiten van je abonnement.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Onze abonnementen.

Bloemenabonnement klein

Bloemenabonnement middel

Bloemenabonnement groot

Bloemen cadeau rechtstreeks van de kweker.

De bloemen die wij gebruiken voor al onze boeketten, komen rechtstreeks van de kwekers. Helemaal wanneer je kiest voor een bloemenabonnement, zit je vooraan wanneer het om vers gaat. De bloemen voor de abonnementen komen namelijk donderdagochtend bij ons binnen, in de middag maken wij er boeketten van en in de avond staan de bloemen al bij de ontvanger op de vaas.