Altijd verse bloemen

Groot aanbod binnenplanten

Groot aanbod buitenplanten

Bloemenabonnementen

Home » Bloemen van Blok, bloemist in Wezep

Bloemist Wezep | Bloemen van Blok, bloemenwinkel in Wezep

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in Wezep of kom naar onze bloemenwinkel aan de Meidoornpassage in Wezep

Zoek je een bloemist in Wezep? In Wezep vind je onze bloemenwinkel aan de Meidoornpassage 11, midden in het gezellige winkelcentrum. Parkeren kun je voor de deur en na het kopen van je bloemen kun je een visje halen bij de buren.

Sinds 2018 kun je dus bij ons terecht in Wezep, maar helemaal nieuw in Wezep zijn wij niet. Vanaf 1995 tot en met 2011 kon je ook bij ons al de mooiste bloemen en planten kopen, op hetzelfde adres als waar wij nu te vinden zijn. Alleen had het pand waar wij toen in zaten telde drie verdiepingen, nu houden wij het beschaaft en doen wij het met 1 verdieping.

Wij bieden je de mooiste snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten. Snijbloemen gaan bij ons per stuk, zodat je altijd zelf een mooi boeket kunt samen stellen. Heb je haast of eigenlijk geen zin om uitgebreid te kiezen, dan hebben wij ook altijd mooie boeketten voor je klaar staan.

Het aanbod aan binnenplanten is bij ons altijd ruim en divers. De meeste planten halen wij rechtstreeks bij de kweker, zodat ze lekker vers zijn en jij er extra lang van kunt gaan genieten.

Vooral in het voorjaar en in de zomer, zie je bij ons heel veel planten voor buiten. We zijn natuurlijk geen tuincentrum, maar voor de meest gewilde soorten buitenplanten kun je prima bij ons terecht. Ook in het najaar hebben wij een leuk aanbod voor je klaar staan!

Bloemen rechtstreeks van de kweker.

Waar eerder altijd standaard de bloemen van de bloemenveiling werden gehaald, halen wij tegenwoordig steeds meer bloemen rechtstreeks bij de kweker. Daardoor ontwijken we natuurlijk de groothandel en  voorkomen we dat de bloemen langer op de veiling staan dan nodig is. Voor jou heeft dit dus als voordeel dat de bloemen verser zijn waardoor je er langer van kunt genieten.

Ook de planten bestellen wij steeds vaker rechtstreeks bij de kweker. Voordeel is dat de keus groter is waardoor wij een breder assortiment kunnen bieden. Uiteraard geld voor deze planten ook dat ze verser zijn, waar door jij er uiteindelijk langer van kunt gaan genieten.

Kwaliteit is voor ons belangrijk, maar de prijs ook. Wij vinden dat iedereen een bloemetje moet kunnen kopen, voor een aanvaardbare prijs. Daarom houden wij dus bij het inkopen naast de kwaliteit ook zeker de prijs goed in de gaten.

Waar vind je ons in Wezep?

Onze bloemenwinkel in Wezep vind je middenin het winkelcentrum op de volgende locatie.

Meidoornpassage 11
8091 KS Wezep
038-338 08 60
info@fleurcentrumblok.nl

Bloemist Wezep | Openingstijden van onze bloemenwinkel in Wezep.

In Wezep kun je 6 dagen per week terecht in onze bloemenwinkel. Op zondag zijn wij altijd gesloten en op nationale feestdagen vieren wij ook een feestje mee. Op maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom. Op maandag openen wij onze deuren om 13:00 uur.

  • Ma: 13:00 uur - 18:00 uur
  • Di: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Wo: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Do: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Vr: 08:30 uur - 18:00 uur
  • Za: 08:00 uur - 17:00 uur

Sparen voor bloemen en planten.

Sparen voor bloemen en planten. Wie wil dat nou niet? Voor elke euro die je bij ons besteed, krijg je van ons een punt. Heb je een bepaald aantal punten bereikt, dan kun je iets moois uitkiezen. Maar je kunt natuurlijk ook nog doorsparen zodat je cadeau groter wordt.

Omdat wij gebruik maken van het spaarsysteem van Piggy, is het voor jou heel gemakkelijk om mee te sparen. Het kan namelijk heel eenvoudig met behulp van een app op je telefoon. De app is heel overzichtelijk. Zo weet je altijd hoeveel punten je hebt, waar je voor kunt sparen en hoelang je nog moet sparen voor dat ene cadeautje. Niet zo handig met de telefoon? Dan is er altijd nog het fysieke pasje!

Wil je precies weten waar je voor spaart? Dat vind je op onze pagina over sparen!

Bloemen van Blok: best verkochte boeketten.

Als bloemist in Wezep, mogen wij elke dag veel boeketten bezorgen. Hieronder zie je de boeketten die het meest door onze klanten worden gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 17,50

Boeket Esmee

Vanaf € 17,50

Boeket Norah

Vanaf € 17,50

Bloemist in Wezep: het bloemenabonnement.

Als bloemist in Wezep, biedt Bloemen van Blok naast losse boeketten ook bloemenabonnementen aan. Ideaal wanneer je jezelf om de week wilt verrassen met een prachtig plukboeket. Omdat het abonnement flexibel is, je kunt het stopzetten wanneer je wilt, is het ook erg leuk om het iemand anders in Wezep cadeau te doen.

Wat houdt het bloemenabonnement in? Naast dat het per boeket voordeliger is, zetten wij de kenmerken van onze abonnementen hieronder voor je op een rijtje.

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Gratis bezorging op donderdagavond.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Eenvoudig op pauze te zetten wanneer je op vakantie bent.

Gratis vaas bij het afsluiten van je abonnement.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Bloemenabonnement: keuze uit 3 verschillende formaten.

Bloemenabonnement klein

Bloemenabonnement middel

Bloemenabonnement groot

Bloemen laten bezorgen in Wezep doe je met Bloemen van Blok

Van een mooi plukboeket tot een traditioneel boeket, bloemen bestellen en laten bezorgen door Bloemen van Blok is altijd een goed idee. Meerdere malen per week kopen wij voor jou de mooiste bloemen. Dat doen we rechtstreeks bij de kweker, of op de bloemenveiling in Aalsmeer. Daarbij nemen wij altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs als uitgangspunt.

Heb je op onze website een mooi boeket gevonden? Rond je bestelling dan af voor 12:00 uur, dan kunnen wij vandaag nog iemand namens jou verrassen met een prachtig boeket.