Altijd verse seizoensbloemen in huis.

Abonnementsbloemen gratis thuisbezorgd.

Inclusief gratis tijdloze passende vaas.

Vaste bezorgtijden, dus eenvoudig in te plannen.

Home » Bloemenabonnement – hoe werkt het

Bloemenabonnement

Het bloemenabonnement van Bloemen van Blok | Flexibel en gemakkelijk

Kies voor het gemak van een bloemenabonnement en laat wekelijks, tweewekelijks of maandelijks bloemen bij je thuis bezorgen. Op donderdagavond tussen 18:00 uur en 20:00 uur bezorgen wij een super verse bos bij jou thuis. De bloemen komen rechtstreeks van de kweker, zijn elke keer anders en het formaat van het boeket bepaal jij helemaal zelf. Wat nog meer de voordelen van een bloemenabonnement zijn en hoe een bloemenabonnement bij ons werkt, lees je allemaal op deze pagina.

Bloemenabonnement. Waarom Bloemen van Blok?

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Eenvoudig op pauze te zetten wanneer je op vakantie bent.

Gratis vaas bij het afsluiten van je bloemenabonnement. 

Gratis bezorging op donderdagavond. 

Een abonnement voor bloemen: de mooiste plukboeketten

Wanneer je kiest voor een bloemenabonnement ontvang je iedere keer weer een prachtig plukboeket. Onze boeketten bestaan altijd uit bloemen met lange stelen. Wel hebben deze stelen verschillende lengtes, zo komen de bloemen op de vaas wat meer tot 'leven'.

Wij gebruiken altijd bloemen van het seizoen, rechtstreeks van de kweker en wij zorgen er voor dat de boeketten altijd anders zijn. Ontvang je de ene keer een bont plukboeket, dan bestaat het volgende boeket uit blauwe en roze bloemen. En weer een boeket verder ontvang je misschien wel een boeket met alleen maar witte bloemen.

Bloemen rechtstreeks van de kweker

Wij vinden het belangrijk dat de bloemen van jouw abonnement lang blijven staan. Daarom kiezen wij voor onze abonnementen voor bloemen van de beste kwekers. Het blijft natuurlijk een versproduct, maar door voor de beste kwekers te kiezen zullen de bloemen minimaal 7 dagen mooi blijven, maar waarschijnlijk langer.

Wat ook in je voordeel is bij ons bloemenabonnement, is dat de bloemen zo snel mogelijk vanaf de kweker bij jou op de vaas komen. De bloemen voor de abonnementen komen namelijk donderdagochtend bij ons binnen, in de middag maken wij er boeketten van en in de avond staan de bloemen al bij jou op de vaas.

Het bloemenabonnement: keuze uit drie verschillende maten

Bloemenabonnement klein

Bloemen abonnement klein

€ 17,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement klein bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Tien stelen, een mooie bos die niet misstaat in de huiskamer. 

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Bloemenabonnement middel

Bloemen abonnement middel

€ 22,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement middel bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Vijftien stelen, het meest gekozen boeket.

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Bloemenabonnement groot

Bloemenabonnement Groot

€ 27,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement groot bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Maar liefst twintig stelen, een prachtig boeket.

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Een flexibel abonnement

Een voordeel van ons bloemenabonnement is dat het flexibel is: je kunt het pauzeren of opzeggen wanneer je maar wilt. Ga je op vakantie en wil je daarom liever geen bloemen ontvangen? Logisch, stuur ons een bericht via WhatsApp en wij regelen het voor je.

Ga je op vakantie, dan kun je er ook voor kiezen om iemand anders met je abonnement verrassen. Doe ons een berichtje en wij bezorgen het boeket gratis voor jou op een ander adres. Zolang diegene maar in Hattem, Wezep of in Zwolle woont.

Ontvang een gratis vaas

Wanneer je kiest voor een abonnement, ontvang je bij je eerste boeket een gratis bijpassende vaas. Zo heb je voor je volgende boeketten altijd de juiste vaas in huis waardoor je nog meer kunt genieten van je bloemen!

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Gratis bezorging op donderdagavond

Wij bezorgen onze abonnementen altijd op donderdagavond tussen 18:00 uur en 20:00 uur. Heb je gekozen voor een tweewekelijks abonnement, dan bezorgen wij het boeket op donderdag in de oneven weken. Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat het boeket altijd anders is als de vorige keer. Bovendien blijft het voor iedereen zo een verrassing hoe het boeket er uit gaat zien.

Abonnement met herkenbaar logo

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen ben je met ons bloemenabonnement altijd zeker van verse bloemen, van de beste kwekers. Ook zijn de bloemen net iets zwaarder dan in onze winkels én vind je met een abonnement net iets meer speciale bloemen in je boeket.

Ook aan de buitenkant wijken de boeketten van ons abonnement af, van de boeketten in onze bloemenwinkels. Je kunt de bloemen van je abonnement herkennen aan het bruine papier met daarop het groene logo. Wel hetzelfde logo als we voor onze winkels gebruiken, maar dus in een afwijkende kleur.

Logo Bloemen van Blok voor bloemenabonnement

Het betalen van het bloemenabonnement

Het eerste boeket van je abonnement betaal je met Ideal, door het formaat van jouw keus toe te voegen aan je winkelwagen. De volgende boeketten betaal je doormiddel van een automatische incasso.

Om de automatische incasso in te stellen, zullen wij je vragen om een cent naar ons over te maken. Wij sturen je daarom een e-mail met daarin een link.

Het bedrag zal vervolgens van je rekening worden afgeschreven op de maandag of dinsdag na de donderdag dat je het boeket ontvangen hebt.

Bloemenabonnement in Hattem, Wezep en Zwolle

Om logisitieke redenen kun je op dit moment alleen gebruik maken van ons bloemenabonnement als je in Hattem, Wezep of Zwolle woont. Het aantal mensen dat voor ons bloemenabonnement kiest is nog steeds groeiende. Dus wellicht dat we het abonnement in de toekomst ook in andere plaatsen aan kunnen bieden.