Altijd verse bloemen

Lage bezorgkosten

Bezorging in heel Nederland

Voor 12:00 uur bestellen, is vandaag bezorgen

Home » Zakelijk

Zakelijk

Bestel je zakelijke bloemen heel eenvoudig online

Bestel je zakelijke bloemen eenvoudig online, bij Bloemen van Blok. Na het aanmaken van een account, kun je heel eenvoudig een keus maken uit de mooiste boeketten. Bovendien kun je een kaartje toevoegen aan het boeket met daarop het logo van jouw bedrijf, of het bedrijf waarvoor je de bloemen mag bestellen.

Mogen wij voor jouw bedrijf de bloemen bezorgen in een plaats waar je ook een bloemenwinkel van ons vindt, dan vragen wij € 4,00 aan bezorgkosten. Voor het bezorgen in alle andere plaatsen in Nederland vragen wij € 5,00 aan bezorgkosten. In dit geval sturen wij jouw bestelling door naar een collega bloemist.

Wil je liever minder bezorgkosten betalen? Kies dan voor bezorging op je vestigingsadres, dan betaal je maar € 3,00 aan bezorgkosten.

Aan het einde van de maand ontvang je een overzichtelijke factuur van de bestellingen die je die maand hebt gedaan. Naast dat je kunt zien wat je hebt besteld, kun je ook zien wie binnen jouw bedrijf de bestelling heeft geplaatst.

Bloemen voor jouw bedrijf. Waarom Bloemen van Blok?

De mooiste plukboeketten.

Verse bloemen.

Eenvoudig en snel bestellen.

Lage bezorgkosten.

Goede service.

Overzichtelijke factuur aan het einde van de maand. 

De mooiste plukboeketten voor je medewerk(st)ers

Wanneer wij de bloemen voor jouw bedrijf mogen verzorgen, ontvang je altijd een vers en mooi plukboeket. Wij kopen de bloemen meerdere keren per week in op de bloemenveiling in Aalsmeer of rechtstreeks bij de beste kwekers.

Uiteraard passen wij onze boeketten zoveel mogelijk aan aan het seizoen waar wij ons in bevinden.

Lage bezorgkosten

Wanneer wij bloemen voor jouw bedrijf mogen bezorgen, betaal je bezorgkosten. In de plaatsen waar ook een bloemenwinkel van ons gevestigd is betaal je 4 euro aan bezorgkosten. Onze bloemenwinkels vind je in Nunspeet, Ommen, Wezep en in Zwolle.

Voor alle andere plaatsen in Nederland vragen wij 5 euro bezorgkosten. In dit geval sturen wij jouw bestelling door naar een collega bloemist.

Mogen wij de bloemen bezorgen op het vestigingsadres van jouw bedrijf, dan ben je het minst kwijt aan het bezorgen van de bloemen: 3 euro.

Goede service en duidelijke factuur

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Dat is bij Bloemen van Blok natuurlijk niet anders. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan proberen wij dit altijd zo goed mogelijk op te lossen. Ontdek je een fout, dan kun je het best de bevestiging van je bestelling beantwoorden. Dan zien wij direct op welke bestelling je vraag betrekking heeft. Is de bestelling voor dezelfde dag, dan raden wij je aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij sneller reageren en de fout nog herstellen voordat het boeket de deur uit is.

Aan het eind van elke maand ontvang je een factuur met daarop de orders die je in de afgelopen maand bij ons geplaatst hebt. Op de factuur kun je duidelijk zien wat er besteld is, wat de bezorgkosten zijn, wie de bestelling geplaatst heeft en wie het boeket heeft ontvangen.

Het bloemenabonnement van Bloemen van Blok

Voor particulieren bieden wij een bloemenabonnement aan. Dit abonnement is natuurlijk ook beschikbaar voor jouw bedrijf. Geef bij het afsluiten van een abonnement aan dat het om een zakelijk abonnement gaat, dan bezorgen wij het boeket op donderdagmiddag in plaats van donderdagavond. Wil je het boeket liever op een heel andere dag in de week ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan komen we er samen vast wel uit.

Het bloemenabonnement: keus uit drie verschillende maten

Bloemenabonnement klein

Bloemen abonnement klein

€ 17,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement klein bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Tien stelen, een mooie bos die niet misstaat in de huiskamer. 

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Bloemenabonnement middel

Bloemen abonnement middel

€ 22,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement middel bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Vijftien stelen, het meest gekozen boeket.

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Bloemenabonnement groot

Bloemenabonnement Groot

€ 27,50
Per vers boeket
(Gratis thuisbezorgd)

Abonnement groot bestaat uit:

Eénmalig een gratis stijlvolle vaas.

Super sterke bloemen rechtstreeks van de kweker.

Gratis bezorging.

Maar liefst twintig stelen, een prachtig boeket.

Altijd een boeket met bloemen passend bij het seizoen.

Een flexibel abonnement

Een voordeel van ons bloemenabonnement is dat het flexibel is: je kunt het pauzeren of opzeggen wanneer je maar wilt. Ga je op vakantie en wil je daarom liever geen bloemen ontvangen? Logisch, stuur ons een bericht via WhatsApp en wij regelen het voor je.

Ga je op vakantie, dan kun je er ook voor kiezen om iemand anders met je abonnement verrassen. Doe ons een berichtje en wij bezorgen het boeket gratis voor jou op een ander adres. Zolang diegene maar in Hattem, Wezep of in Zwolle woont.

Ontvang een gratis vaas

Wanneer je kiest voor een abonnement, ontvang je bij je eerste boeket een gratis bijpassende vaas. Zo heb je voor je volgende boeketten altijd de juiste vaas in huis waardoor je nog meer kunt genieten van je bloemen!

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Het betalen van het bloemenabonnement

Het eerste boeket van je abonnement betaal je met Ideal, door het formaat van jouw keus toe te voegen aan je winkelwagen. De volgende boeketten betaal je doormiddel van een automatische incasso.

Om de automatische incasso in te stellen, zullen wij je vragen om een cent naar ons over te maken. Wij sturen je daarom een e-mail met daarin een link.

Het bedrag zal vervolgens van je rekening worden afgeschreven op de maandag of dinsdag na de donderdag dat je het boeket ontvangen hebt.