Altijd verse bloemen

Groot aanbod binnenplanten

Groot aanbod buitenplanten

Bloemenabonnementen

Home » Bloemist Zwolle, Bloemen van Blok

Bloemist Zwolle | Bloemen van Blok

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in Zwolle of kom naar onze bloemenwinkel in de Assendorperstraat Zwolle

Zoek je een bloemist in Zwolle? Onze bloemenwinkel in Zwolle bestaat al meer dan 20 jaar. Je vindt ons in Zwolle aan de Assendorperstraat in de leuke en gezellige wijk Assendorp. Begin 2021 hebben wij de winkel volledig verbouwd, waardoor je welkom bent in een moderne en ruim opgezette bloemenwinkel.

Je kunt bij ons terecht voor je snijbloemen, binnenplanten en buitenplanten. Voor de snijbloemen hebben wij natuurlijk bijpassende vazen in huis en voor de planten bieden wij je een bijpassende pot of mooi rietwerk.

De snijbloemen verkopen wij per steel, waardoor het voor jou eenvoudig mogelijk is om een mooi boeket samen te stellen. Ben je niet zo goed in kiezen of heb je er simpelweg geen zin in? Dan staan er ook altijd de mooiste boeketten voor je klaar. Op de stoep vind je bij ons bijna altijd een aanbieding van snijbloemen. Afhankelijk van het seizoen zijn dit bijvoorbeeld roosjes, tulpen of zonnebloemen.

Zoek je een plant voor binnen? Staand of hangend? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen er altijd voor dat we je een groot en divers aanbod kunnen bieden. Of je nou komt voor een bloeiende kamerplant of een mooie groene plant, je zult het bijna altijd bij ons vinden.

Heel het jaar door staat de stoep rondom de winkel vol met de mooiste planten voor buiten, met het voorjaar en de zomer als hoogtepunt. Je kunt ons natuurlijk niet vergelijken met een volledig tuincentrum, maar de meest gewilde planten kun je toch echt wel bij ons vinden. Bloemen van Blok, de bloemist van Zwolle.

Bloemen rechtstreeks van de kweker.

Waar eerder altijd standaard de bloemen van de bloemenveiling werden gehaald, halen wij tegenwoordig steeds meer bloemen rechtstreeks bij de kweker. Daardoor ontwijken we natuurlijk de groothandel en  voorkomen we dat de bloemen langer op de veiling staan dan nodig is. Voor jou heeft dit dus als voordeel dat de bloemen verser zijn waardoor je er langer van kunt genieten.

Ook de planten bestellen wij steeds vaker rechtstreeks bij de kweker. Voordeel is dat de keus groter is waardoor wij een breder assortiment kunnen bieden. Uiteraard geld voor deze planten ook dat ze verser zijn, waar door jij er uiteindelijk langer van kunt gaan genieten.

Kwaliteit is voor ons belangrijk, maar de prijs ook. Wij vinden dat iedereen een bloemetje moet kunnen kopen, voor een aanvaardbare prijs. Daarom houden wij dus bij het inkopen naast de kwaliteit ook zeker de prijs goed in de gaten.

Waar vind je ons in Zwolle?

In Zwolle vind je onze bloemenwinkel in de wijk Assendorp.

Fleurcentrum Blok
Assendorperstraat 98
8012 CC Zwolle
038-4230493
Info@fleurcentrumblok.nl

Openingstijden van onze bloemenwinkel in Zwolle.

In Zwolle kun je 6 dagen per week terecht in onze bloemenwinkel. Op zondag zijn wij altijd gesloten en op nationale feestdagen vieren wij ook een feestje mee. Op maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom.

  • Ma: 08:30 uur - 18:00 uur
  • Di: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Wo: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Do: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Vr: 08:30 uur - 18:00 uur
  • Za: 08:00 uur - 18:00 uur

Sparen voor bloemen en planten.

Sparen voor bloemen en planten. Wie wil dat nou niet? Voor elke euro die je bij ons besteed, krijg je van ons een punt. Heb je een bepaald aantal punten bereikt, dan kun je iets moois uitkiezen. Maar je kunt natuurlijk ook nog doorsparen zodat je cadeau groter wordt.

Omdat wij gebruik maken van het spaarsysteem van Piggy, is het voor jou heel gemakkelijk om mee te sparen. Het kan namelijk heel eenvoudig met behulp van een app op je telefoon. De app is heel overzichtelijk. Zo weet je altijd hoeveel punten je hebt, waar je voor kunt sparen en hoelang je nog moet sparen voor dat ene cadeautje. Niet zo handig met de telefoon? Dan is er altijd nog het fysieke pasje!

Wil je precies weten waar je voor spaart? Dat vind je op onze pagina over sparen!

Bloemen van Blok: best verkochte boeketten.

Als bloemist in Zwolle, mogen wij elke dag veel boeketten bezorgen. Hieronder zie je de boeketten die het meest door onze klanten worden gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 17,50

Boeket Esmee

Vanaf € 17,50

Boeket Norah

Vanaf € 17,50

Bloemist in Zwolle: het bloemenabonnement.

Als bloemist in Zwolle, biedt Bloemen van Blok naast losse boeketten ook bloemenabonnementen aan. Ideaal wanneer je jezelf om de week wilt verrassen met een prachtig plukboeket. Omdat het abonnement flexibel is, je kunt het stopzetten wanneer je wilt, is het ook erg leuk om het iemand anders in Zwolle cadeau te doen.

Wat houdt het bloemenabonnement in? Naast dat het per boeket voordeliger is, zetten wij de kenmerken van onze abonnementen hieronder voor je op een rijtje.

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Gratis bezorging op donderdagavond.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Eenvoudig op pauze te zetten wanneer je op vakantie bent.

Gratis vaas bij het afsluiten van je abonnement.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Bloemenabonnement: keuze uit 3 verschillende formaten.

Bloemenabonnement klein

Bloemenabonnement middel

Bloemenabonnement groot

Bloemen bezorgen in Zwolle doe je met Bloemen van Blok

Van een mooi plukboeket tot een traditioneel boeket, bloemen bestellen en laten bezorgen door Bloemen van Blok is altijd een goed idee. Meerdere malen per week kopen wij voor jou de mooiste bloemen. Dat doen we rechtstreeks bij de kweker, of op de bloemenveiling in Aalsmeer. Daarbij nemen wij altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs als uitgangspunt.

Heb je op onze website een mooi boeket gevonden? Rond je bestelling dan af voor 12:00 uur, dan kunnen wij vandaag nog iemand namens jou verrassen met een prachtig boeket.