Eenvoudig sparen

Elke euro is een punt

Eenvoudig sparen via de app

Gratis bloemen en planten

Home » Sparen

Sparen voor bloemen en planten

Voor elke euro een punt | Eenvoudig sparen via de app

In onze bloemenwinkels kun je sparen voor punten. Voor elke euro die je bij ons besteed ontvang je een punt. Omdat wij gebruik maken van het spaarsysteem van Piggy is het sparen voor jou heel eenvoudig. Je kunt er voor kiezen om via de app op je telefoon te sparen, wat het makkelijkst is, of je kiest er voor om te sparen middels een fysieke kaart.

Kies je er voor om bij ons te sparen, dan zie je bij je aankoop in de bloemenwinkel gelijk hoeveel punten je al gespaard hebt en waar je allemaal voor kunt sparen.

Waar kun je voor sparen?

25 punten - Bloemkaartje

75 punten - Plant t.w.v. € 3,99

125 punten - Orchidee

250 punten - Boeket t.w.v. € 15,00

400 punten - Cadeaubon t.w.v. € 25,00

Sparen met Piggy Bloemen van Blok

Uitgeven gespaarde punten.

Met Piggy kun je op een kaart bij meerdere winkels sparen. Je kunt de punten die je bij ons spaart alleen bij ons uitgeven, wel net zo eerlijk natuurlijk. Spaar je bijvoorbeeld ook bij de bakker, dan kun je de punten die je daar spaart alleen daar uitgeven.

Voordelen van sparen.

Naast het sparen voor bloemen en planten, heb je nog een aantal voordelen als je besluit te sparen in onze bloemenwinkels. Zo ontvang je op je verjaardag een leuke attentie. Ontvang je meerdere keren per jaar een unieke kortingscode. En ben je altijd als eerst op de hoogte van de nieuwe producten die binnenkomen.