Altijd verse bloemen

Groot aanbod binnenplanten

Groot aanbod buitenplanten

Al meer dan 20 jaar

Home » Bloemen van Blok, bloemist in Nunspeet

Bloemist Nunspeet | Bloemen van Blok, jouw bloemenwinkel in Nunspeet

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in Nunspeet

Zoek je een top bloemist in Nunspeet? Al meer dan 20 jaar kun je bij ons in Nunspeet terecht voor bloemen. We zijn begonnen met een bloemenwinkel aan de Dorpsstraat in Nunspeet, recht tegenover het Marktplein. Na een jaar of 12 deed zich een mooie kans voor aan de Harderwijkerweg in Nunspeet, tegenover de Albert Hein. Een volledig nieuw pand op een geweldige locatie, met als groot voordeel dat wij hier de mogelijkheid hadden om veel bloemen en platen buiten te zetten.

Op deze laatste locatie kun je ons nog steeds vinden, Harderwijkerweg 19. Onlangs hebben wij de winkel volledig verbouwd, omdat de bloemenwinkel er nodig aan toe was, maar ook om meer overzicht en ruimte te creëren. Zo kun je nog makkelijker en prettiger de mooiste bloemen en planten bij ons scoren. Kom eens langs bij Bloemen van Blok, dé bloemist in Nunspeet.

Bloemen en planten voor binnen en buiten.

Je kunt bij ons terecht voor snijbloemen, kamerplanten en buitenplanten. Uiteraard vind je bij ons ook het nodige glaswerk en verschillende potten voor alle planten.

Snijbloemen kun je bij ons per stuk kopen, maar natuurlijk staan er ook altijd mooie boeketten voor je klaar. Bovendien zorgen wij altijd voor een aanbieding op de stoep, met roosjes, tulpen of zonnebloemen. Afhankelijk van het seizoen.

Binnenplanten vind je bij ons in alle soorten en maten. Van bloeiend tot groene planten en van staande planten tot mooie hangende binnenplanten.

Heel het jaar door kunnen wij je ook helpen aan de mooiste planten voor buiten. Wij zijn natuurlijk geen volwaardig tuincentrum, maar de mooiste en meest gangbare planten voor buiten kun je zeker bij ons vinden.

Bloemen rechtstreeks van de kweker.

Waar eerder altijd standaard de bloemen van de bloemenveiling werden gehaald, halen wij tegenwoordig steeds meer bloemen rechtstreeks bij de kweker. Daardoor ontwijken we natuurlijk de groothandel en  voorkomen we dat de bloemen langer op de veiling staan dan nodig is. Voor jou heeft dit dus als voordeel dat de bloemen verser zijn waardoor je er langer van kunt genieten.

Ook de planten bestellen wij steeds vaker rechtstreeks bij de kweker. Voordeel is dat de keus groter is waardoor wij een breder assortiment kunnen bieden. Uiteraard geld voor deze planten ook dat ze verser zijn, waar door jij er uiteindelijk langer van kunt gaan genieten.

Kwaliteit is voor ons belangrijk, maar de prijs ook. Wij vinden dat iedereen een bloemetje moet kunnen kopen, voor een aanvaardbare prijs. Daarom houden wij dus bij het inkopen naast de kwaliteit ook zeker de prijs goed in de gaten.

Waar kun je ons vinden in Nunspeet?

Fleurcentrum Blok
Harderwijkerweg 19
8071 EM
Nunspeet
0341 - 252429
info@fleurcentrumblok.nl

Bloemist Nunspeet | Openingstijden van onze bloemenwinkel in Nunspeet.

In Nunspeet kun je 6 dagen per week terecht in onze bloemenwinkel. Op zondag zijn wij altijd gesloten en op nationale feestdagen vieren wij ook een feestje mee. Op maandag tot en met zaterdag ben je van harte welkom.

  • Ma: 08:30 uur - 18:00 uur
  • Di: 08.30 uur - 18:00 uur
  • Wo: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Do: 08.30 uur- 18:00 uur
  • Vr: 08:30 uur - 18:00 uur
  • Za: 08:00 uur - 18:00 uur

Sparen voor bloemen en planten.

Sparen voor bloemen en planten. Wie wil dat nou niet? Voor elke euro die je bij ons besteed, krijg je van ons een punt. Heb je een bepaald aantal punten bereikt, dan kun je iets moois uitkiezen. Maar je kunt natuurlijk ook nog doorsparen zodat je cadeau groter wordt.

Omdat wij gebruik maken van het spaarsysteem van Piggy, is het voor jou heel gemakkelijk om mee te sparen. Het kan namelijk heel eenvoudig met behulp van een app op je telefoon. De app is heel overzichtelijk. Zo weet je altijd hoeveel punten je hebt, waar je voor kunt sparen en hoelang je nog moet sparen voor dat ene cadeautje. Niet zo handig met de telefoon? Dan is er altijd nog het fysieke pasje!

Wil je precies weten waar je voor spaart? Dat vind je op onze pagina over sparen!

Best verkochte boeketten van Bloemen van Blok

Als bloemist in Nunspeet, mogen wij elke dag veel boeketten bezorgen. Hieronder zie je de boeketten die het meest door onze klanten worden gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 17,50

Boeket Esmee

Vanaf € 17,50

Boeket Norah

Vanaf € 17,50

Bloemen laten bezorgen in Nunspeet doe je met Bloemen van Blok

Van een mooi plukboeket tot een traditioneel boeket, bloemen bestellen en laten bezorgen door Bloemen van Blok is altijd een goed idee. Meerdere malen per week kopen wij voor jou de mooiste bloemen. Dat doen we rechtstreeks bij de kweker, of op de bloemenveiling in Aalsmeer. Daarbij nemen wij altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs als uitgangspunt.

Heb je op onze website een mooi boeket gevonden? Rond je bestelling dan af voor 12:00 uur, dan kunnen wij vandaag nog iemand namens jou verrassen met een prachtig boeket.