Altijd verse bloemen

Plukboeketten vanaf € 14.50

Abonnementen vanaf € 17.50

7 dagen versgarantie 

Bloemen bezorgen verjaardag

Geef een plukboeket cadeau of ga voor een bloemenabonnement

Bloemen laten bezorgen op een verjaardag is altijd een goed idee. Vooral een vrolijk boeket met veel verschillende bloemen in veel verschillende kleuren doet het goed op een verjaardag. Kies een van onze 9 plukboeketten. Ga voor ons kleinste boeket, het meest verkochte medium formaat of pak extra uit door voor het grootste boeket te kiezen. 

Is de verjaardag vandaag? Geen probleem, je kunt tot 14:00 uur bestellen en dan bezorgen wij vandaag de bloemen nog op de verjaardag. Kies een van de mooie plukboeketten in onze webshop. Voeg een persoonlijk kaartje toe, vul je gegevens in en betaal direct veilig online of kies voor betaling achteraf.

Bloemen laten bezorgen op een verjaardag is natuurlijk heel erg leuk en wij doen het heel erg graag voor je, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je er ook nog iets bij wilt laten bezorgen. Geen probleem, ook dat verzorgen wij graag voor je. Dat kan een vaas zijn, zodat je zeker weet dat de bloemen bij de jarige mooi op de vaas staan. Maar het kan net zo goed een reep Tony Chocolonely zijn, omdat de jarige gek is op chocolade.

Na het kiezen van je boeket kom je automatisch terrecht op de pagina met alle extra's. Leef je uit en maak je verrassing compleet.

Bloemen laten bezorgen op een verjaardag? Kies voor een plukboeket.

Bloemen laten bezorgen op een verjaardag? Kies dan voor een van onze plukboeketten: boeketten met lange stelen en met veel verschillende bloemen. Wij geven je altijd de keus uit 9 boeketten die prima passen bij het seizoen waar wij ons in bevinden. Bij elke boeket heb je dan weer de keus uit 3 verschillende maten.

  • Klein: € 14,50
  • Middel: € 17,50
  • Groot: € 24,50

Een verjaardag is vaak een feestje. Bij een feestje passen heel goed onze bonte plukboeketten. Lekker veel bloemen, lange stelen en veel verschillende kleuren. Wellicht is boeket Tess een goed idee. Ook boeket Esmee wordt vaak gekozen wanneer er iets te vieren valt.

Is degene die zijn verjaardag viert een man, dan kun je ook heel goed kiezen voor boeket Mila. Een stoer boeket met alleen maar blauwe bloemen van het seizoen.

Is er wel iemand jarig maar is er eigenlijk niets te vieren? Dan is boeket Anna een goede optie. Boeket Anna is een rustig boeket dat bestaat uit witte en groene bloemen. Zo kun je toch op een gepaste manier aan de jarige laten weten dat je aan hem of haar denkt.

 

Bloemen bezorgen op een verjaardag, waarom Bloemen van Blok?

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Klantvriendelijk en persoonlijk.

Eenvoudige communicatie via WhatsApp

Meer dan 20 jaar ervaring in de bloemen.

Best verkochte plukboeketten van Bloemen van Blok

Hierboven hebben wij al kort besproken welke boeketten wij geschikt vinden voor het vieren van een verjaardag en waarom. Om de keus nog wat makkelijker te maken, zie je hieronder de boeketten die voor alle gelegenheden het meest worden gekozen. Dus ook voor een verjaardag. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 14,50

Boeket Esmee

Vanaf € 14,50

Boeket Norah

Vanaf € 14,50

Bloemen bezorgen verjaardag: het bloemenabonnement.

Bloemen laten bezorgen op een verjaardag is natuurlijk een feestje. Zowel voor de besteller als voor de jarige. Wat misschien nog wel leuker is, is het cadeau doen van een bloemenabonnement. Voordeel van ons bloemenabonnement is dat het flexibel is; je kunt het eenvoudig stop zetten. Zo kun je dus heel gemakkelijk bepalen hoe vaak de jarige een boeket van jou zal ontvangen.

Hieronder hebben wij kort de belangrijkste kenmerken van ons bloemenabonnement weergegeven. Wil je weten hoe ons abonnement precies werkt en wat de kosten zijn, klik dan hier.

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Gratis bezorging op donderdagavond.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Eenvoudig op pauze te zetten wanneer je op vakantie bent.

Gratis vaas bij het afsluiten van je abonnement.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Onze abonnementen.

Bloemenabonnement klein

Bloemenabonnement middel

Bloemenabonnement groot

Bloemen cadeau rechtstreeks van de kweker.

De bloemen die wij gebruiken voor al onze boeketten, komen rechtstreeks van de kwekers. Helemaal wanneer je kiest voor een bloemenabonnement, zit je vooraan wanneer het om vers gaat. De bloemen voor de abonnementen komen namelijk donderdagochtend bij ons binnen, in de middag maken wij er boeketten van en in de avond staan de bloemen al bij de jarige op de vaas.