Altijd verse bloemen

Plukboeketten vanaf € 17.50

Abonnementen vanaf € 17.50

Tevreden klanten

Bloemen bezorgen Zwolle - Stadshagen

Bloemen online bestellen en laten bezorgen in Stadhagen

Jezelf, jouw partner of iemand anders verrassen met een mooi boeket bloemen? Laat dan je bloemen bezorgen in Zwolle en Stadhagen. Bij Bloemen van Blok heb je keuze uit 9 plukboeketten. Elk boeket is door ons samengesteld uit de mooiste seizoensbloemen en zorgt gegarandeerd voor een frisse look in je huiskamer of keuken. Ga voor ons kleinste boeket, het meest verkochte medium formaat of pak extra uit door voor het grootste boeket te kiezen. 

Wil je vandaag nog bloemen bestellen en laten bezorgen in Stadshagen - Zwolle? Bestel je voor 12:00 uur, dan bezorgen wij jouw bloemen vandaag nog in Stadshagen - Zwolle. Kies een van de mooie plukboeketten in onze webshop. Voeg een persoonlijk kaartje toe, vul je gegevens in en betaal direct veilig online of kies voor betaling achteraf.

Bloemen bezorgen met een extra verrassing

Bloemen laten bezorgen is natuurlijk heel erg leuk en wij doen het heel erg graag voor je, maar wij kunnen ons ook voorstellen dat je er ook nog iets bij wilt laten bezorgen. Geen probleem, ook dat verzorgen wij graag voor je. Dat kan een vaas zijn, zodat je zeker weet dat de bloemen bij de ontvanger mooi op de vaas staan. Maar het kan net zo goed een reep Tony Chocolonely zijn, omdat de ontvanger van de bloemen iets te vieren heeft.

Na het kiezen van je boeket kom je automatisch terecht op de pagina met alle extra's. Leef je uit en maak je verrassing compleet.

Onze extra's

  • Happy horse knuffel blauw, roze of wit
  • Fles wijn, wit, rood of mousserend
  • De lekkerste.. Tony's Chocolonely chocolade reep
  • Kaartje voor elke gelegenheid
  • Bijpassende vaas

Bloemen laten bezorgen in Stadshagen Zwolle? Kies voor een plukboeket.

Bloemen laten bezorgen in Stadshagen? Maak dan een keuze uit één van onze 9  plukboeketten. De boeketten bevatten lange stelen en zijn samengesteld uit veel verschillende bloemen van het seizoen. De boeketten passen dus prima bij het seizoen waar wij ons in bevinden. Bij elk boeket heb je weer de keus uit 3 verschillende maten.

  • Klein: € 17,50
  • Middel: € 23,50
  • Groot: € 28,50

Een bont boeket doet het altijd goed en is ook een veilige optie wanneer je niet helemaal zeker bent van de smaak van de ontvanger.

Voor de geboorte van een zoon hebben wij het grootste gedeelte van het jaar een volledig blauw boeket beschikbaar. Bepaalde gedeeltes van het jaar is het aanbod van blauwe bloemen beperkt, maar dan kun je kiezen uit een boeket met blauwe en witte bloemen.

De geboorte van een meisje vier je met boeket Esmee. Boeket Esmee bestaat uit roze en witte bloemen van het seizoen.

Natuurlijk zijn er ook mindere momenten in het leven waar een bloemetje op zijn plaats is. Kies dan een boeket met alleen maar witte bloemen.

Bloemen bezorgen in Zwolle Stadshagen, waarom Bloemen van Blok?

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Klantvriendelijk en persoonlijk.

Eenvoudige communicatie via WhatsApp

Meer dan 20 jaar ervaring in de bloemen.

Voor 12:00 uur besteld, dezelfde dag nog afgeleverd in Stadshagen

Best verkochte plukboeketten van Bloemen van Blok in Zwolle Stadshagen.

Wij vinden al onze boeketten even mooi, hopelijk vind jij dat ook. Om de keus wat makkelijker voor je te maken, zie je hieronder de boeketten die anderen het meest hebben gekozen. Van alle getoonde boeketten, kiezen de meeste klanten voor het medium formaat. Van de extra's die wij aanbieden, wordt een bijpassende bloemenvaas het vaakst gekozen.

Boeket Tess

Vanaf € 17,50

Boeket Esmee

Vanaf € 17,50

Boeket Norah

Vanaf € 17,50

Bloemen bezorgen in Zwolle: het bloemenabonnement.

Heb je al veel boeketten in Zwolle laten bezorgen en vind je dat het nu eens tijd is voor jezelf? Dan is ons bloemenabonnement iets voor jou. Omdat het abonnement flexibel is, je kunt het stopzetten wanneer je wilt, blijft het ook ideaal om het iemand anders in Zwolle cadeau te doen.

Wat houdt ons bloemenabonnement in? Naast dat het per boeket voordeliger is, zetten wij de kenmerken van onze abonnementen hieronder voor je op een rijtje.

De mooiste plukboeketten.

Bloemen van de beste kwekers.

Gratis bezorging op donderdagavond.

Keus uit drie verschillende maten.

Flexibel. Eenvoudig op pauze te zetten wanneer je op vakantie bent.

Gratis vaas bij het afsluiten van je abonnement.

Abonnement een aanrader

Sinds een maand een abonnement. Elke keer weer een mooie bos en altijd anders dan de vorige keer. Heel erg blij mee.


Nina , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Prachtige boeketten van goede kwaliteit, aanrader!

Elke keer is het weer genieten als je een boeket van Bloemen van Blok in je huis hebt staan. Goede service en kwaliteit.


Hellen , Zwolle (Kiyoh reviewscore 10)

Onze abonnementen.

Bloemenabonnement klein

Bloemenabonnement middel

Bloemenabonnement groot

Bloemen rechtstreeks van de kweker.

De bloemen die wij gebruiken voor al onze boeketten, komen rechtstreeks van de kwekers. Helemaal wanneer je kiest voor een bloemenabonnement, zit je vooraan wanneer het om vers gaat. De bloemen voor de abonnementen komen namelijk donderdagochtend bij ons binnen, in de middag maken wij er boeketten van en in de avond staan de bloemen al bij jou op de vaas.

Direct bloemen bestellen en laten bezorgen