Altijd verse seizoensbloemen.

Abonnementsbloemen gratis thuisbezorgd.

Inclusief gratis tijdloze, passende vaas.

Vaste bezorgtijden, dus eenvoudig in te plannen.

Kies voor gemak en voor kwaliteit: het bloemenabonnement van Bloemen van Blok

Wil je iedere week of om de twee weken genieten van een prachtig boeket? Kies dan voor ons bloemenabonnement. Wij bezorgen het abonnement in Hattem, Wezep en in Zwolle. 

Verse bloemen, veel variatie

Wij stellen de boeketten van onze bloemenabonnementen samen met verse bloemen. Deze bloemen kopen wij rechtstreeks bij de beste kwekers of op de bloemenveiling in Aalsmeer.

Bij het inkopen van de bloemen houden wij rekening met de bloemen die wij de weken er voor gekocht hebben. Zo kunnen wij jou een bloemenabonnement bieden met veel variatie.

Ontvang een gratis vaas bij je eerste boeket 

Omdat wij het belangrijk vinden dat jouw boeket mooi op de vaas staat, krijg je een bijpassende vaas cadeau wanneer je een abonnement bij ons afsluit. 

Flexibel abonnement in drie verschillende maten

Wij bieden het bloemenabonnement aan in drie verschillende maten:

  • Klein, € 17.50
  • Middel, € 22.50
  • Groot, € 27.50

Deze prijzen zijn inclusief het bezorgen van het boeket. 

Je kunt het abonnement heel erg makkelijk tijdelijk stopzetten of opzeggen. Dit kun je doen door contact met ons op te nemen via de mail: info@bloemenvanblok.nl of via whatsapp: 038 338 08 60.

Bezorging op donderdag tussen 18:00 uur en 20:00 uur

Wij bezorgen jouw bloemenabonnement altijd op donderdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur. In de ochtend krijgen wij de verse bloemen binnen, in de middag maken wij er verse boeketten van en in de avond bezorgen wij dus de boeketten. Simpel toch? Komt de donderdagavond jou nou echt niet uit en wil je wel heel graag gebruik maken van ons bloemenabonnement? Neem dan gerust contact met ons op, dan vinden wij samen vast wel een passende oplossing. 

Bezorging tweewekelijkse en maandelijkse bloemenabonnementen in de oneven weken

Heb je gekozen voor een tweewekelijks of een maandelijks bloemenabonnement? Dan bezorgen wij het abonnement in de oneven weken. 

Op deze manier kunnen wij er voor zorgen dat je boeket elke keer anders is als het vorige boeket. En het blijft voor jou een verrassing hoe het boeket er uit gaat zien. 

Betalen van het bloemenabonnement

Het eerste boeket van je bloemenabonnement betaal je met Ideal. Dit doe je door een van de drie bloemenabonnementen te kiezen op onze pagina met abonnementen

De volgende boeketten betaal je door middel van een automatische incasso. Uiteraard schrijven wij pas een bedrag van je rekening af nadat wij een boeket bij je bezorgd hebben.